BioTens

Mijn diensten

Van jongs af aan weet ik dat ik hier ben om mensen inzicht te geven in hun gezondheid. Eerst als verpleegkundige op een spoedeisende hulp, later als orthomoleculair therapeut en counselor op spirituele vragen.

.

blog-holistische-massage-body-mind-soul-spirit-min

Heling met Urim stoelen

1 uur
€ 40

Urim stoelen zijn energetische stoelen met een sterke Licht-matrix, genaamd de Urim-Code. Deze worden gebruikt voor het herstellen van gezondheid en welzijn door het reguleren van energetische blokkades. Deze stoelen helpen mensen om in balans te komen en oude belastende patronen los te laten. Het is een vorm van energetische behandeling, waarbij de stoelen worden ingezet om genezing en persoonlijke groei te bevorderen. De Urim-stoelen worden beschreven als krachtplekken die ondersteuning bieden bij het herstellen van evenwicht op zowel fysiek als energetisch niveau.

Counseling

90 minuten
€ 80

Soms zijn er periodes in je leven dat het fijn is dat er iemand een tijdje meeloopt op je pad
Iemand die de emoties van de aardse gebeurtenissen kan ontrafelen
Iemand die de gebeurtenissen uit je leven aan elkaar kan koppelen om er van een afstand naar te kijken, zodat er meer helderheid komt.
Zou het helpen om te weten wat je hier komt doen op aarde? Wat je zielenpad is, en wat je aardse pad.
Wanneer je uit balans van het leven geraakt bent, is het fijn licht te laten schijnen op je levenspad, om je talenten weer helder te hebben en ze weer in te zetten op de manier die past bij jouw blauwdruk